Pui cu fasole verde

de madi_marin in Pui, 25 Feb 2010 | 6110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • cuburi concentrate de pui
  • piper
  • zarzavat cu rosii
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fasole verde:

Se toaca ceapa si se pune putin la calit. Se adauga si pulpele taiate in jumatate si se lasa putin sa se rumeneasca. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand carnita e gata se pun fasolea verde  si morcovul taiat rondele si se fierb in continuare impreuna. Cand si legumele sunt  aproape gata se adauga zarzavatul, Se potriveste gustul cu concentratele de pui si piper. Se da de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi